Contractubex® Gel

Contractubex® gel je najtraženiji proizvod za tretman ožiljaka u svetu. Uspešno se koristi više od 50 godina. Contractubex® je najprodavaniji proizvod za tretman ožiljaka u preko 60 zemalja u svetu i redovno ga preporučuju lekari širom sveta.
Efikasnost Contractubex® gela dokazana je u brojnim kliničkim studijama. Jedinstvena kombinacija tri aktivna sastojka prodire duboko u kožu, a rezultat je – gotovo nevidljiv ožiljak.

Efikasnost Contractubex® gela se ogleda i u visokom zadovoljstvu pacijenata. Pozitivna iskustva hiljade pacijenata pokazuju da korišćenje Contractubex® gela zaista ima efekta i da se ožiljci mogu uspešno tretirati.

Za najbolje moguće rezultate, započnite tretman čim se rana zatvori i uklone kopče. Na taj način će Vaš ožiljak postati toliko diskretan da ćete ga jedva videti ili osećati. Nakon samo nekoliko nedelja crvenilo nestaje, a kontinuirana upotreba Contractubex® gela i formule sa trostrukim dejstvom stvara mogućnost daljeg poboljšanja izgleda ožiljka. Ožiljak postaje elastičniji i ravniji. Tretiranje ožiljaka može da potraje i 3-6 meseci u zavisnosti od njihovog obima jer se ožiljno tkivo regeneriše veoma sporo.

Budite uporni i ne odustajte – vredi truda!

Video o proizvodu Contractubex® gel